VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

20 березня 2024 р. професор кафедри екології, природничих та математичних наук Тарасенко Галина Сергіївна провела відкриту лекцію

       20 березня 2024 р. професор кафедри екології, природничих та математичних наук Тарасенко Галина Сергіївна провела відкриту лекцію для вчителів основ здоров’я на тему «Трансформаційні процеси в освіті у світлі сучасної методології синтезу пізнавальних процесів». Лекція носила проблемний характер і спонукала слухачів до критичного осмислення трансформаційних змін в Новій українській школі. Зокрема, йшлося про можливості реалізації програми великої трансформації «Освіта 4.0: український світанок» в практиці роботи сучасного вчителя. Була акцентована проблема використання штучного інтелекту в школі 21 століття з можливими плюсами і викликами.

       В той же час лектор зосередив увагу слухачів на необхідності нарощення в учнів природного інтелекту і забезпечення своєрідної «мисленнєвої гімнастики», в якій операція синтезу посяде вагоме місце. Домінантна увага в цьому контексті була приділена проблемі інтегрованого навчання учнів основної школи. Слухачі переконались, що міждисциплінарний синтез передбачає особливу методику, необхідну для того, щоб привести зміст продукованих різними науками знань у нову відповідність з критеріальними рівнями сучасності.

Дякуємо ЗСУ за можливість працювати в спокійній і безпечній обстановці!!!

123587465623657713264785145215852356287446

Підготувала: Наталя КУЗЬМЕНКО