VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Cимуляційна гра "Управління проєктами за методом SCRUM"

8 лютого 2024 року в ДПТНЗ «Вінницьке вище професійне училище сфери послуг» старшим викладачем кафедри управління та адміністрування КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" Пойдою С.А. була проведена симуляційна гра "Управління проєктами за методом SCRUM".

Під час гри учасники не лише досліджували різноманітні методи управління проєктами, але і спробували застосувати їх на практиці. Застосування дошки Kanban виявилося дієвим інструментом для структурування та візуалізації робіт над проєктом, а створення діаграм Ганта та Burn Down Chart дало можливість визначити прогрес проєктів та планувати його виконання.

Учасники змогли отримати досвід колективної роботи, ефективної комунікації та розв’язання завдань за умови обмежених термінів та ресурсів. Студенти відзначають, що гра сприяла вивченню нових методів та інструментів, сприяла власному особистісного та професійному розвитку. Їхні зусилля та співпраця дозволили створити справжню командну динаміку та досягти успіху в управлінні проєктом.

Більше про цю подію можна дізнатись: https://vpusp.vn.ua/symulyaczijna-gra-upravlinnya-proektamy-za-metodom-scram/