VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Проект Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

Проект Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів(IREX) «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» поширюється в Україні та Вінницькій області за підтримки посольств США та Великої Британії у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Академією Української преси.

Інтерес до навчання в рамках даного проекту охопив значну частину науково-педагогічних працівників академії. З жовтня по грудень 30 осіб проходили навчання, здобували теоретичні, практичні та методичні навички, які є сучасними, актуальними, цінними для реформування освіти та розбудови сучасного суспільства.

В основі інфо-медіаграмотності базові компетенції: критичне мислення, емоційний інтелект... Саме вони допомагають не стати жертвою медіаманіпуляцій: розпізнавати приховану рекламу, розрізняти факти і судження, уникати поширювати фейкові новини.

Три навчальні модулі – п’ять актуальних тем, які розкривають дві змістові лінії навчальної програми: 1) теорія і практика інфо-медіаграмотності; 2) методика інтеграції інфо-медіаграмотності у викладання шкільних дисциплін.

23-24 грудня науково-педагогічні працівники академії під керівництвом професійних тренерів працювали за програмою третього модуля. Успішне навчання і виконання програми трьох модулів було відзначено врученням сертифікату учасникам проекту.

На цьому проект не завершується. Учасники отримали творче завдання, успішне виконання якого, стане путівкою для участі у навчальній програмі Зимової школи.

Дякуємо організаторам, фінансовим партнерам та тренерам проекту за цінність і своєчасність навчання інфо-медійної грамотності в освіті.

Бажаємо нам усім успіху у подальшій реалізації проекту IREX«Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність».

545876541

124564131

12454463