VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Школа неперервного науково-методичного зростання освітян для вчителів української мови і літератури та зарубіжної літератури з теми «Формування компаративістської компетентності учнів на уроках словесності»

9 грудня 2019 року на базі Вінницької академії неперервної освіти відбулося засідання Школи неперервного науково-методичного зростання освітян для вчителів української мови і літератури та зарубіжної літератури з теми «Формування компаративістської компетентності учнів на уроках словесності».

Антонюк Олена Володимирівна, учитель української мови і літератури Вендичанської СЗШ І-ІІІ ступенів, поділилася досвідом із проблеми «Народознавство на уроках української мови і літератури та в позакласній роботі». Також Олена Миколаївна ознайомила присутніх із особливостями впровадження концепції «Нова українська школа» на уроках словесності.

Кузнєцова Олена Миколаївна, учитель української мови і літератури Ліцею-школи м. Козятин, презентувала колегам власний досвід роботи у форматі майстер-класу «Зорі між нами та поміж нас». Із метою формування комунікативних учнівських компетенцій учасників засідання ознайомили з тими активними інноваційними методами навчання на уроках української мови та літератури, які забезпечують особистісно зорієнтований підхід і розвиток критичного мислення.

У підсумку вчителі одержали сертифікати, які засвідчили підвищення їхньої кваліфікації. Загалом, цей захід дав змогу здобути новий практичний досвід, який учасники зможуть активно використовувати в навчальному процесі.

Усі слухачі Школи обмінялися думками, висловили захоплення від побаченого, побажали О.В. Антонюк та О.М. Кузнєцовій натхнення, здоров’я й невичерпної творчої думки.

IMG 1679IMG 1680IMG 1681IMG 1682IMG 1685IMG 1696